Ultimele tehnologii in materie de frumusete

Ultimele tehnologii in materie de frumusete

In ultimii am fost martorii unei cresteri impresionante in materie de tehnologie cum ar fi Inteligenta artificiala, realitatea augumentata si imprimantele 3D. Acum vom discuta despre noile tehnologii care au ajuns pe piata de beauty.

Intr-o lume in care smartphone-urile platesc facturile, robotii ne pun cumparaturile in cos si trenurile circula cu 400 km/h, este natural ca tehnologia sa aiba efecte profunde si in domeniul industriei de frumusete. Cea mai buna parte este ca poti avea acasa rezultate pe care inainte nu le puteai obtine decat la salon.

Fara indoiala, una dintre inovatiile de ultima ora in materie de beauty este terapia cu lumina LED. Folosita pentru a calma inflamatiile, lumina rosie, pentru a reduce frecventa si severitatea acneei, lumina albastra si pentru a crea o piele mai fina, lumina verde. Terapia cu lumina LED era folosita numai de profesionisti, dar recent exista multe dispozitive care se pot folosi de acasa si au incorporate tehnologie cu lumina LED.

aparatura laser profesionala

ModiFace

Aceasta tehnologie a fost lansata in 12 septembrie 2016. Dermatologii au creat aceasta solutie pentru a observa starea exacta a pielii si pentru a observa orice schimbare a texturii pielii printr-un video live.

Aceasta aplicatie a fost lansata de ModiFace, un provider de realitatea augumentata pentru industria de frumusete si medicina. Cu ajutorul cercetarilor a mai multi dermatologi, aceasta tehnologie este capabila sa detecteze si sa cuantifice orice modificari ale pielii cum ar fi pete, decolorare, piele uscata sau rosacee.

Poate detecta aceste modificari atat inainte de aplicarea machiajului cat si dupa aplicare.
Aplicatia ModiFace Skin AI se bazeaza pe observatiile dermatologilor si inputul lor. Aplicatia este valabila pe mobil dar si web base.

Analiza pielii se face inainte si dupa aplicarea unui produs cosmetic. Aceasta aplicatie vine dupa zece ani de cercetari si este folosita de nume mari cum ar fi L’oreal, Unilever sau Sephora.

shutterstock_603506837-removebg-preview

Perie pentru curatarea tenului Foreo UFO

Poate esti deja familiarizat cu brandul Foreo si peria sa de curatare Luna. Varianta UFO este noua si toata lumea asteapta lansarea. Prima din generatia sa, peria UFO este o combinatie intre terapie cu lumina LED, de culoare rosu, albastru si verde impreuna cu crioterapie, termoterapie si pulsatii. Potrivit unor informatii primite, exista 2 tipuri de tratamente, a cate 90 de secunde fiecare, unul pentru zi si unul pentru noapte.

Tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa ataseze pe dispozitiv o masca de marimea unei palme.

UFO va fi obsesia preferata a tuturor celor care cauta inovatii in materie de frumuseste.

Spectral lite Eye Care Pro Led

La prima vedere arata ca un dispozitiv potrivit pentru un robot. Este o colectie de 72 de lumini LED, special creat pentru a actiona asupra ridurilor, liniilor fine si cearcanelor. Lumina stimuleaza  productia de colagen, rezultatul fiind o piele mai ferma in jurul ochilor.

Perie de par smart

L’oreal a lansat in 2017 prima perie de par desteapta. A fost dezvoltata de Kerastase, un leader in materie produse profesionale pentru par, in parteneriat cu Withings, un leader in revolutia sanatatii si  L’oreal Research,

Aceasta perie contine:

  • Un microfon pentru a masura gradul de ondulare al parul, cat este de uscat, de casat si daca are varfurile despicate
  • 3 axe care masoara tiparul de pieptanare si forta aplicata
  • Un accelerometru si un giroscop pentru a analiza tiparul de pieptanare si miscarile periei
  • Senzori conductori pentru a masura daca peria este folosita pe par uscat sau umed si analizeaza calitatea parului inainte si dupa periere

Peria este echipata si cu un semnal ce contine un algoritm creat de L’oreal pentru a analiza calitatea parului si pentru a monitoriza efectele perierii. Acest algoritm vine impreuna cu  o aplicatie de mobil care recomanda ce produse sa folosesti in functie de textura parului.

Informatiile oferite de utilizator sunt urcate in aplicatie, care va tine cont de conditiile atmosferice cum ar fi temperatura, umiditate si vant.

attractive-beautiful-beauty-594421

Share your thoughts