Aparat Criolipoliza – 4 manere

Aparat criolipoliza cu 4 manere

aparat criolipoliza profesional

Acest aparat are in componenta 4 manere pentru a putea trata 4 zone simultan. Pentru siguranta clientului, recomandam sa fie tratate doar 2 zone in acelasi timp.

Trigliceridele din grasime vor fi convertite in particule solide la temperaturi foarte scazute.

Aparatul de criolipoliza foloseste o tehnologie avansata pentru a viza zonele cu grasime si a dizolva celulele adipoase, printr-un proces de gradul care nu raneste tesutul din jur, reduce grasimea nedorita si, cand celulele adipoase sunt expuse unui grad de racire predefinit, acestea declanseaza un proces de indepartare care reduce gradual grosimea stratului de grasime.

Celulele de grasime din zona tratata sunt dizolvate cu blandete prin procesul natural de metabolizare a grasimilor.

Sfaturi pentru tratamentul cu aparatul de criolipoliza

Care sunt caracteristicile aparatului de criolipoliza PZ806?

Dupa tratament, pot aparea degeraturi minore sau pigmentari le pielii. Cu ingrijirea adecvata, pielea se va reface. Aveti grija la urmatoarele:

  • Aparatul de criolipoliza cu 4 manere trebuie folosit doar de profesionisti
  • Tratamentul fara folosirea de protectie anti-inghet este strict interzisa. In timpul tratamentului asigurati-va ca membrana anti-inghet acopera in totalitate partea tratata, altfel pot fi cauzate degeraturi.
  • Folositi mereu o membrana protectoare de cea mai buna calitate pentru a asigura cel mai bun tratament. Daca lichidul din membrana anti-inghet este prea putin, nu folositi.

A treia generatie de aparate cu criolipoliza este dezvoltat de PZ slim si patentat.  

Spre deosebire de prima generatie de sisteme cu inghetare pura, care cauzau coagularea sangelui si necrozarea tesuturilor, aparatul PZ806 a imbunatatit foarte mult metoda de criolipoliza si procesul de indepartarea a grasimilor este mult mai sigur.

Datorita incalzirii suprafetei pielii, rezulta astfel o separare completa intre sange si tesutul adipos, abia dupa care tesutul de grasime este tratat. Putem trata 2 parti separate ale corpului in siguranta si sa obtinem cele mai bune rezultate.

Care sunt etapele tratamentului cu criolipoliza?

– Completeaza tabelul de tratament

– intreaba despre istoricul de sanatate

– localizeaza zona care necesita tratament

– adauga pelicula anti-inghet

– incepe tratamentul

Cum functioneaza tratamentul cu criolipoliza?

Unde de gheata, controlate de un dispozitiv neinvaziv, functioneaza foarte precis pe suprafata tratata, in particular pe partile corpului care necesita indepartarea grasimilor.

Tot procesul dureza aproximativ o ora.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII, CONTACTATI-NE LA NUMARUL DE TELEFON:

Disclaimer

Foarte important:

  • Informatiile sunt prezentate cu intentia de a descrie un serviciu care poate fi asigurate de catre aparatura-laser.ro
  • Rezultatele nu sunt garantate si pot varia in functie de persoana
  • Informatiile de mai sus nu trebuie interpretate ca fiind o promisiune, dupa cum nu constituie un angajament de nicio forma